Diana Păun este născută în 1995, în Slatina, trăind și activând ca artist vizual în București. Este interesată de teme precum: intimtatea socială, trecerea timpului sau memoria. Proiectele ei au fost incluse în expoziții, atât la nivel național (SALT – Scena9, VISIBILE X INVISIBLE – WASP, How to be young în an old space – A5 și RDW, UNSEEN- ALTeriler), cât și pe plan internațional (LA FÊTE DE L'OURS – Musée de la Chasse et de la Nature, TRANSFORM – MG+MSG, The Use of Landscape - Eschenbachgasse 11).
Sarah Mitrofan este muzician, compozitor, producător şi performer. A absolvit studiile de Licenţă şi Masterale la secţia Compoziţie - Muzică ușoară a Universității Naționale de Muzică București, promoția 2018. A concertat în țară şi în străinătate în colaborare cu diverși artiști (SUA, Belgia, Austria) iar în prezent activează ca membră a unei trupe muzicale şi ca bandleader (director muzical). A descoperit relativ recent lumea teatrului şi a filmului, în care s-a integrat cu succes, compunând muzica pentru mai multe spectacole de teatru şi de dans. Sound-ul ei iese din tipare, fiind nonconformist dar şi foarte versatil, centrându-se pe a crea o poveste ce transpune publicul într-o altă lume, în simbioză perfectă cu spectacolul.
Valentin Teodorescu este absolvent al Universității Naționale de Arte din București, Facultatea de Arte Decorative și Design, secția Modă- design vestimentar – Licență și Strategii de modă și costum – Master. Actualmente este doctorand în cadrul Școlii Doctorale ale aceleiași instituții. Preocupările sale artistice se îndreaptă pe de-o parte către zona performingului de costum, iar pe de altă parte către zona designului vestimentar, conturând mereu personaje cu povești absurde, amuzante și neconvenționale. El folosește moda ca pretext pentru a da viață unor variate manifestări artistice, ce au ca punct de pornire veșmântul, cunoscut sub toate formele sale.
Anastasia Grigore este proaspăt absolventă a programului de Masterat - Artă Coregrafică al Facultății de Teatru, în cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale” din București, unde a absolvit și studiile de licență în 2019. În 2021 a avut șansa de a participa la un traineeship la „Tanztheater Wuppertal Pina Bausch”, unde a făcut muncă de documentare, organizare și creație alături de Richard Siegal, Barbara Kaufmann și membrii companiei. A participat la proiecte de intervenție culturală organizate de Maria Beatrice Tudor, „DansNomad” (2020) și „StartDans” (2019). A participat la diverse workshopuri și intensive-uri cu coregrafi renumiți, precum Ohad Naharin, Noa Wertheim, Shahar Binyamini, Matan David, etc, iar la bază stă tehnica baletului clasic, pe care l-a practicat timp de 12 ani.
Hainele de
acasă
Pornind de la tradițiile și obiceiurile de nuntă ale locuitorilor din Hundorf, se naște povestea a două personaje atemporale ce sfidează trecerea timpului, a ordinii cronologice. Sugerarea călătoriei spiritului în cutarea împlinirii sale prin dragoste, conturând ideea că fiecare are un suflet pereche pe care și-l regăsește chiar și la finalul vieții fizice sau chiar dincolo de aceasta. Întreaga poveste având la bază transmiterea unor valori și a moștenirii spirituale păstrate o dată cu evoluția societății, fiind date de la o generație la alta, simbolizând astfel viața care curge într-un mod absurd în povestea lor, într-un spațiu magic din Transilvania.