Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre experiența lor din Hundorf, poți citi câteva informații despre fiecare și poți să vezi ce au creat pentru expoziția anuală ȘAH.
Georgiana Tudor (n. 1996, Brăila) este absolventă a Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Litere, specializarea Literatură Universală şi Comparată/limba engleză.
“Întotdeauna mi-a plăcut să ascult povești, să le privesc, să le citesc, să le scriu, să le trăiesc. Jocul cuvintelor s-a tot ținut scai de mine, Imagini, culori, impresii, viața, în măsura în care am fost în stare să o percep, au lăsat în mine urme de care nu mă eliberam decât sub forma cuvântului scris sau a culorilor în desen. De cele mai multe ori, doar transmit ceea ce îmi comunică o realitate, dar modul în care acea realitate îmi comunică mă surprinde. Cât timp o să fiu surprinsă, copleșită, supraîncărcată sau lipsită de „realul” a ceea ce este în jurul meu, probabil o să continui să scriu.”
Participare la două proiecte europene, certificate Youthpass: Youth Creative Tourism Environment, (2015, Sofia) și EU in Parliament, (2014, în Brăila).
Lucrări susţinute şi publicate (selectiv): Metaforă și simbol în filmele lui Yorgos Lanthimos, în cadrul colocviului național Best 2018, Universitatea din București. Alimentele din Biblie, în cadrul colocviului de Literatură Universală, Comparată și Ekphrastică 2018, Universitatea din București (reținută pentru publicare). Moartea eroului, în cadrul colocviului de Literatură Universală, Comparată și Ekphrastică 2017, Universitatea din București (reținută pentru publicare). O istorie culturală a șoarecelui, în cadrul colocviului național Best 2017, Universitatea din București, publicată în Muguri de catifea, volum colectiv îngrijit de Livia Mihaela Frunză, Editura Betta, 2015.