Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre ei, proiectele și experiența lor în Hundorf.
Andreea-Marina Tofoleanu este absolventă a Universității Naționale de Artă din București, promoția 2018. La licență a studiat artă murală și tehnicile specifice, iar în 2016 s-a înscris la cursurile din cadrul Facultății de Arte Plastice, secția Grafică, unde și-a îndreptat atenția către direcția tradițională, și anume, gravura.
Din 2017 este membru stagiar al Uniunii Artiștilor Plastici din București; tot în același an a obținut bursa Erasmus de studiu la Academia Albertina din Torino, unde a continuat să experimenteze tehnicile gravurii: mezzotinta, acvatinta, acvaforte, silkscreen, serigrafie.
Pe tot parcursul studiilor s-a implicat în numeroase, diverse activități și proiecte precum: șantiere de pictura murală, laică și religioasă, restaurare pictură, piatră, poleire, butaforie, artă în spațiul public/ patrimoniu Unesco (Casa cu Blazoane din Chiojdu), animație, coordonare și organizare ateliere și tururi ghidate cu copii în galerii și muzee. A luat parte la numeroase expoziții naționale și internaționale, s-a implicat în dezvoltarea și organizarea unor proiecte de gravură ( Ex-Libris Brâncuși 2016/ expoziție itinerantă). La un an după absolvire a obținut un internship la Saatchi Gallery din Londra, la secția Educație, unde a susținut ateliere artistice și a coordonat tururi în cadrul expozițiilor.
Ca pas următor în dezvoltarea personală, a luat parte la programe de leadership (Leaders Expore), public speaking (Toastmaster) și modulul psihopedagogic. Își propune să îmbine armonios palierele care o interesează: activități de relaxare, artă murală, grafică și pedagogie.