Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre ei, proiectele și experiența lor în Hundorf.
Maria-Luiza Dimulescu este absolventă a Facultății de Teatru din cadrul UNATC ”I.L Caragiale” și în prezent studiază specialitatea „Creație Coregrafică” în cadrul masterului. Subiectele care îi atrag atenția sunt legate de problematicile omului contemporan, cu precădere cele ce afectează persoanele de sex feminin. Activând atât ca performer cât și ca tânără coregrafă, se consideră o persoană care are un privilegiu imens și anume acela de a se putea adresa unui număr mare de persoane, într-un mod unic, care trece dicolo de bariera pusă de cuvânt și este capabil de a ajunge direct la sufletul omului. În ultimii ani a colaborat ca și performer cu Centrul Național al Dansului în spectacolul „Val și cetatea sufletelor” coregrafiat de Vava Ștefănescu, LINOTIP în cadrul spectacolului „Promised Land”, în coregrafia lui Arcadie Rusu, Teatrul Odeon în spectacolele „Kafka. 5 vise” și „Casanova” în regia lui Dragoș Galgoțiu, Circul Metropolitan de Stat în spectacolele „Reveria” și „București. Je t’aime” și Teatrul Excelsior în spectacolul ”Vlaicu Vodă”.
Maria Beatrice Tudor este licențiată a Facultății de teatru (din cadrul UNATC București) în Artele spectacolului (Coregrafie) și absolventă a programului masteral de ”Creație coregrafică” în cadrul aceleiași universități. Aceasta este coregraf și performer însă își desfășoară activitatea și în domeniul educației prin intermediul dansului contemporan. Ca direcție artistică principală, aceasta își focusează atenția asupra realității cotidiene, fiind un observator activ al acesteia. Spațiul social reprezintă pentru ea o sursă inepuizabilă și dinamică de inspirație. Crede în relația dintre artă și sfera socială și susține că arta este influențată direct de spațiul social pe care îl influențează totodata. A coregrafiat ”Ibuse”- spectacol de licență, “Na Sua Cara”- spectacol semestrial difuzat la Point și ”Câte un om de iubit”- spectacol de disertație, invitat la Festivalul D-butan-t organizat de Teatrul Andrei Mureșanu (Sfântu Gheorghe) și difuzat la Linotip în cadrul evenimentului Rampa de Dans. A coregrafiat ”Povestea unei iluzii”- spectacol performance de creație vestimentară (Licență Valentin Teodorescu).
Cătălin Rugină studiază arta imaginii de film la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale”. Studiul intens al luminii și al diferitelor mijloace de redare a imaginii l-a determinat să găsească un echilibru între tehnică și creație, fiind mereu în căutarea unor expresii vizuale creative, utile pentru structura dramaturgică. Are capacitatea și experiența de a lucra atât pe format digital, cât și pe peliculă. Crede în intuiție artistică educată simultan cu disciplinarea gustului estetic. De-a lungul timpului a participat la numeroase workshop-uri și cursuri în urma cărora a dobândit diferite abilități și cunostințe. Mijloacele de expresie și tehnicile folosite l-au ajutat să realizeze, în ultimii ani, diferite proiecte, scurtmetraje, videoclipuri, reclame, prezente atât în festivaluri, cât și în mediul online.