Valentin Teodorescu & Anastasia Grigore & Diana Păun & Sarah Mitrofan

Valentin Teodorescu este absolvent al Universității Naționale de Arte din București, Facultatea de Arte Decorative și Design, secția Modă- design vestimentar – Licență și Strategii de modă și costum – Master. Actualmente este doctorand în cadrul Școlii Doctorale ale aceleiași instituții. Preocupările sale artistice se îndreaptă pe de-o parte către zona perfomingului de costum, iar pe de altă parte către zona designului vestimentar, conturând mereu personaje cu povești absurde, amuzante și neconvenționale. El folosește moda ca pretext pentru a da viață unor variate manifestări artistice, ce au ca punct de pornire veșmântul, cunoscut sub toate formele sale.

Anastasia Grigore este proaspăt absolventă a programului de Masterat - Artă Coregrafică al Facultății de Teatru, în cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale” din București, unde a absolvit și studiile de licență în 2019. În 2021 a avut șansa de a participa la un traineeship la „Tanztheater Wuppertal Pina Bausch”, unde a făcut muncă de documentare, organizare și creație. Lucrările sale sunt influențate de logica absurdului lui Ionesco, metaforele și filosofia lui Nichita Stănescu și metoda de lucru foarte personală a Pinei Bausch.

Diana Păun este născută în 1995, în Slatina, trăind și activând ca artist vizual în București. Este interesată de teme precum: intimtatea socială, trecerea timpului sau memoria. Proiectele ei au fost incluse în expoziții, atât la nivel național (SALT – Scena9, VISIBILE X INVISIBLE – WASP, How to be young în an old space – A5 și RDW, UNSEEN- ALTeriler), cât și pe plan internațional (LA FÊTE DE L'OURS – Musée de la Chasse et de la Nature, TRANSFORM – MG+MSG, The Use of Landscape - Eschenbachgasse 11).

Sarah Mitrofan este muzician, compozitor, producător şi performer. A absolvit studiile de Licenţă şi Masterale la secţia Compoziţie - Muzică ușoară a Universității Naționale de Muzică București, promoția 2018. A concertat în țară şi în străinătate în colaborare cu diverși artiști (SUA, Belgia, Austria) iar în prezent activează ca membră a unei trupe muzicale şi ca bandleader (director muzical). A descoperit relativ recent lumea teatrului şi a filmului, în care s-a integrat cu succes, compunând muzica pentru mai multe spectacole de teatru şi de dans. Sound-ul ei iese din tipare, fiind nonconformist dar şi foarte versatil, centrându-se pe a crea o poveste ce transpune publicul într-o altă lume, în simbioză perfectă cu spectacolul.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf